O meni

Goran Pinosavac O meni

Goran Radisavljevic, Pinosavac. Numerolog.

Danas Vaš dobrotvor. Nameran da Vam pomognem i pomažem u svemu gde se može pomoći. Rođen sam, ako je to Vama važno, 03. oktobra 1965. godine u pitomoj Pinosavi u poodnožju Avale, osmatračnice Beograda i Srbije.

U Pinosavi sam stasavao. Sretao se sa vedrim jutrima punim sunca. Ispraćao zvezde noći. Brojao zvezde po prostranom nebu. Gledao kako padaju. Ne znajući gde, što me mučilo. Divio se munjama. Tom plamenu nebeskom sto bljesne više no sunce i nestane, a tresak potom kad zagrmi, zaljulja i Avalu i Pinosavu, što me plašilo, teralo da se pitam. Odakle ta sila tolika  – što se ne vidi, a zemlja drhti od nje? Ko njome upravlja? I otkud? I tako bezbroj puta, osećajući u tome i moć i nemoć ljudsku. Ostajući s brigom velikom i o sebi i o čoveku.

Pitajući se bezbroj puta, šta smo mi u tome u ovom velikom svetu? Koliko to čovek može, a koliko ne može u njemu? Koliko zna o sebi? Koliko o drugome što ga okružuje?

Koliko zna o svom nastanku i nestanku sa ovog sveta? Šta zna između ta dva kraja? Šta zna o životu koji mu je dat. Napunjen onako nekom brigom i radošću, zdravljem i bolešću, ko da je neko kantarom merio i uneo u svakog od nas. Ne znaš ni odakle ni kako, a samo bukne iz nas. I ono sto valja i ono sto ne valja, još više. Kaže ti se da je tu u tebi. Ni da si ga njivio. Što zagorča život. Opomene te da o sebi malo šta znaš.

Pa kad to sve sabereš vidiš da je u nama mnogo više neznanja no  znanja o svom životu. Pomisliš Bože, pa zar je to nama dato, samo toliko da brinemo o osnovnim potrebama održavanja života i ništa više. A da je sve ostalo mimo nas.Pa ti se nametne misao, da ovim našim životima, upravljaju neki nevidljivi zakoni, neke sile mimo naše volje.

U tom bezbroju pitanja briga mi je bila najviša, ZDRAVLJE I BOLEST čoveka koja nas nažalost prati, kao sudbina. Zato sam se i uputio u škole, da naučim kako da pomognem i sebi i bolesnom kad zatreba. I to sam na vreme obavio. Došao do diplome. Pa na posao. Započinjem sa radom u kliničkom centru “Zemun” na poslovima kliničke patologije, na otorini i dijagnostici. Tamo mi se nametnulo ovo sto danas radim. Čime vam i pomažem.

Mojom voljom ili još nečijom? O tome cu nekom drugom prilikom, ali sam prateći datume rodjenja otkrivao da uz te brojeve idu i prvo slovo imena i prezimena koje njemu pristoji. Slagao sam to dvoje i video da oni zajedno daju najbolje odgovore, najbolje informacije i prognoze za mnoge vrste bolesti koje se rodjenjem ponesu ili kroz život steknu. I ne samo bolesti. Tu su razne sklonosti i naklonosti za mnogo šta. Mane i vrline, kao ih mi narodski zovemo. Sve je nešto s tim vezano, a da o tome pojma nemamo. Dok ti se ne desi to DA TO ZNAŠ DA PROČITAŠ. I kome se to desi, a njih nema mnogo ili ih ima malo, što je i vama znano kao i meni. O tome me učiše poznati numerolozi Darinka Milačić Mijaljević i Zorica Cvetković.

Povuklo me to da se upitam, ako nam broj pokazuje koliko je neko visok ili nizak, lak ili težak i to pouzdano. Zašto nam onda ne bi mogao pokazati, kako će se izvesni Marko ili Janko, kad mu potrebne brojeve složmo, provesti NA PUTU KROZ VREME. Kroz život. Sigurno je da ga njegovi  brojevi ne napustaju i da se oni mogu dobro čitati AKO TI JE TO DATO, DA UMEŠ DA IH ČITAŠ.

BROJ JE SIGURNO NAJBOLJI VODIČ U VREMENU ŽIVOTA. U našoj BROJANICI u koju mi čitamo, broj TRI nam je važan. A on je važan i u genetici. To je triplet nukleotida, to je genetička struktura. Svaka promena u njemu je promena u životu. On nam pokazuje šta je nestalo, a šta izostalo u tripletu, kako se greška pokazala i kad će se ona videti s manjom ili višom manom, tu smo mi da vam pročitamo. Ako je to tako – a jeste onda su nam brojevi, njihovi odnosi i medjuodnosi najbolja istina u svakom od nas. Samo ih pravilno čitajmo.

TU SAM JA DA VAM POMOGNEM, odgonetnem zagonetno. Javite se na broj koji Vam ostavljam na kraju texta kada vam god zatreba istina o vama. Tu je vaš numerolog,

Goran Radisavljevic – Pinosavac
Tel: +381 63 123 22 22